Teun

Thirza en Stijn hebben hun eerste date, na maanden online contact te hebben gehad. De twee zijn aan elkaar gewaagd en alles duidt erop dat dit een begin is van een waanzinnige romance. Totdat Stijn Thirza confronteert met geheimen die 10 jaar lang verzwegen zijn en met de schade die ze daarmee heeft aangebracht bij een sexting-schandaal rondom zijn vriend Teun. Stijn zint op wraak om Thirza te laten voelen wat ze heeft aangericht.

Teun is een spannende thriller die het publiek een inkijk geeft in de naslag van daden uit het verleden. Een mysterieus toneelstuk wat zich langzaam ontvouwt en de vraag beantwoord: Wat als je denkt klaar te zijn met het verleden, maar het verleden nog niet klaar is met jou? Teun heeft een aantal plotwendingen die zelfs voor de meest oplettende kijker als een verrassing zullen zijn. Na afloop heeft het publiek genoeg om over na te denken.

TEUN ging op 27 augustus 2016 in premiere en speelde op 18 oktober 2019 zijn derniere. Ruim 20.000 jongeren zagen deze voorstelling.

In de pers

RTL Nieuws
Teun bij RTL Nieuws
Lees verderLees verder
RTV Oost
Teun bij RTV Oost
Lees verderLees verder
De Stentor
Zwolse theatertriller waarschuwt scholieren voor het gevaar van sexting
Lees verderLees verder
No items found.