Contact

TEN is een professioneel theatergezelschap dat voorstellingen maakt voor jongeren en volwassenen. Wij brengen taboes onder de aandacht en doorbreken gangbare denkpatronen. Wij verlagen de drempel om thema’s als depressie, racisme en een opwarmende aarde bespreekbaar te maken. Tegelijkertijd verhogen wij kennis door het systeem rondom het thema bloot te leggen.

Corien Feikens
06 – 25302591
corien@tenproducties.nl

Bezoekadres:
Grote Voort 10,

8041 AM Zwolle

Postadres:
Kortenaerstraat 14,
8023 TX Zwolle

In onze voorstellingen vertellen wij verhalen over maatschappelijk actuele onderwerpen die schuren, die je liever wilt vermijden. Wij voelen de noodzaak om de menselijke kant achter deze onderwerpen te laten zien. We houden ons publiek een spiegel voor en gaan met elkaar in gesprek. We bewerkstelligen hiermee nieuwe perspectieven bij ons publiek en proberen vastgeroeste gedachtengangen te doorbreken. We werken op deze manier aan meer gelijkheid tussen mensen, meer solidariteit, een beter begrip voor elkaar en onze planeet.

We creëren bewustzijn door in gesprek te gaan met ons publiek. Hier zoeken we samen naar antwoorden op vragen over identiteit, menselijk gedrag, en de maatschappij. Door middel van (auto)biografische, taboedoorbrekende voorstellingen brengen wij het gesprek op gang, om de toeschouwer inzicht te geven in hun eigen gedrag.

In seizoen '24-'25 speelt Fightclub vanaf 25 november t/m 23 januari in schouwburgen en theaters door het land. De film We Are Here is het hele jaar door te boeken.

TEAM

Corien Feikens
Artistiek directeur
Lourens van den Akker

Zakelijk directeur