De voorstelling Uit De Maat is ook te boeken in combinatie met theater- en muziekworkshops. Zo wordt het theater omgebouwd tot een festival voor kinderen vanaf groep 3. Ze zien een toffe voorstelling vol muziek, gaan aan de slag in verschillende workshops en presenteren zichzelf op het podium aan het einde van de dag. 

De acteurs en de band beginnen de dag met de voorstelling en zullen daarna met kleinere groepjes (max. 30 kinderen) uiteen gaan om hen te leren wat er allemaal komt kijken bij een muzikale voorstelling. De ene groep zal een lied bedenken en repeteren, de andere groep gaat bezig met acteren of slagwerk. De dag wordt afgesloten met een presentatie van de verschillende groepen. Een rondleiding door het theater mag dan natuurlijk niet ontbreken. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal in dat grote gebouw…?

Programma (voorstel)

10.00 uur Voorstelling
11.00 uur Tussendoortje
11. 25 uur Workshops (zang, slagwerk, theater, etc.)
12.35 uur Lunch
13.15 uur Rondleiding theater
14.oo uur Eindpresentatie op het podium

Alles is mogelijk

In overleg is er heel veel mogelijk, zo kunnen de workshops nog verder uitgebreid worden om een grote groep kinderen te bedienen. Graag gaan we met je om tafel om de opties te bespreken.

Speeldata

02
jul
Boys don’t cry @ Schouwburg Lochem
13:00 - 15:00
Schouwburg Lochem
15
sep
Duur voorstelling: 60 minuten
Speeloppervlakte: 8 x 6 x 3,5 meter
Opbouwtijd: 2 uur
Afbreektijd: 1 uur
Speelperiode: hele seizoen/schooljaar
Speeldagen: hele week

Spel, tekst en muziek: Corien Feikens
Spel: Rik Witteveen
Band: Sil Loeters, Robin Brinkman, Jeff Bolink en Frank Eikelboom
Muziekadvies: Jeff Bolink
Eind-regie:
Annelinde Bruijs
Techniek: Justinus Benstein

Doelgroep:
PO, 6 jaar en ouder

Wilt u meer informatie over de voorstelling of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 – 455 02 91