Thirza en Stijn hebben hun eerste date, na maanden online contact te hebben gehad. De twee zijn aan elkaar gewaagd en alles duidt erop dat dit een begin is van een waanzinnige romance. Totdat Stijn Thirza confronteert met geheimen die 10 jaar lang verzwegen zijn en met de schade die ze daarmee heeft aangebracht bij een sexting-schandaal rondom zijn vriend Teun. Stijn zint op wraak om Thirza te laten voelen wat ze heeft aangericht.

Teun is een spannende thriller die het publiek een inkijk geeft in de naslag van daden uit het verleden. Een mysterieus toneelstuk wat zich langzaam ontvouwt en de vraag beantwoord: Wat als je denkt klaar te zijn met het verleden, maar het verleden nog niet klaar is met jou? Teun heeft een aantal plotwendingen die zelfs voor de meest oplettende kijker als een verrassing zullen zijn. Na afloop heeft het publiek genoeg om over na te denken.

Duur:60 minuten
Nagesprek:30 minuten
Speeloppervlakte:7 x 10 x 3 meter
Opbouwtijd:4 uur
Afbreektijd:1,5 uur
Speelperiode:doorlopend
Speeldagen:hele week
Educatie:lesbrief, nagesprek met acteurs en 6 online verwerkingslessen
Maximum aantal bezoekers
School in theater200 personen
Vrije voorstelling:250 personen

Eindregie: Boris Saran
Spel en tekst: Corien Feikens en Boudewijn Koops
Lichtontwerp: Bob Kruiskamp
Geluidsontwerp: Justinus Benstein

Doelgroep:
VO (Bovenbouw), MBO, HBO

Wilt u meer informatie over de voorstelling of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 06 25302591