STIGMA wordt onze nieuwe voorstelling en gaat over vooroordelen en discriminatie. De voorstelling vertelt het verhaal van drie jongeren die na een voorval op school op het matje zijn geroepen bij de directeur. Terwijl ze wachten tot ze naar binnen worden geroepen, vechten ze hun problemen verder uit. Als publiek kom je steeds meer te weten over de achtergrond van de drie jongeren en wat er tijdens het incident heeft plaatsgevonden. Stigma confronteert het publiek met hun eigen vooroordelen en aannames. Deze voorstelling is te boeken voor seizoen 2019/2020. Hij zal in mei 2019 in premiere gaan.

EDUCATIE
De verwerkingslessen passen binnen het curriculum van het vak Burgerschap en thema’s die behandeld worden sluiten aan bij de 21st century skills. Ook bestaat de mogelijkheid om workshops bij te boeken om dieper op de behandelde thema’s in te gaan in de klas of bijvoorbeeld met een groep docenten of ouders.

Speeldata

25
feb
Boys don’t cry @ Schouwburg Odeon, Zwolle
10:00 - 16:00
Schouwburg Odeon, Zwolle
27
feb
Boys don’t cry @ Odeon Zwolle
10:00 - 16:00
Schouwburg Odeon
Duur: 60 minuten
Nagesprek: 30 minuten
Speeloppervlakte: 7 x 10 x 3 meter
Opbouwtijd: 4 uur
Afbreektijd: 1,5 uur
Speelperiode: doorlopend
Speeldagen: hele week
Educatie: lesbrief, nagesprek met acteurs en 6 online verwerkingslessen
Maximum aantal bezoekers
School in theater 200 personen
Vrije voorstelling: 250 personen

Tekst: Corien Feikens

Doelgroep:
VO (Bovenbouw), MBO, HBO

Wilt u meer informatie over de voorstelling of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91