NO JOKE de livestream is op 10 en 11 juni te bekijken vanuit het klaslokaal! Boek nu voor uw school of klas een tijdslot op een van deze dagen en geniet samen met uw leerlingen van live-theater!
Voor meer informatie of tickets mailt je naar san@tenproducties.nl

‘Heikele jongerenkwesties in heerlijk hoog tempo’ – Theaterkrant recensie

Na een schokkend incident op het schoolplein wordt er een jongen bewusteloos gevonden. Hij is ernstig neergestoken. Drie jongeren die voor het laatst gezien zijn met het slachtoffer worden op het matje geroepen bij de directeur. Ze zullen een verklaring voor de politie moeten afleggen. Alle leerlingen zijn naar huis gestuurd. Alleen zij worden binnen gehouden. En terwijl ze wachten op het verhoor, vechten ze hun problemen verder uit.

Langzaamaan ontvouwt zich een puzzel van wat er in de week voorafgaand aan het incident heeft plaatsgevonden en hoe de drie zich tot elkaar verhouden. Maar laten ze ook daadwerkelijk het achterste van hun tong zien? Wie durft er kleur te bekennen? En wanneer heeft een grap zijn grens bereikt?

No Joke is een whodunnit voorstelling waarin het publiek geconfronteerd wordt met (onbewuste) vooroordelen en aannames. Deze voorstelling is te boeken als klassenvoorstelling voor schooljaar 21/22.

EDUCATIE
De voorstelling gaat gepaard met een nagesprek met de acteurs in de zaal na afloop van de voorstelling. Tevens is hieronder de lesbrief te downloaden met daarin een voor- en nales. Wij adviseren deze te gebruiken voorafgaand aan het bezoek.

TRAILER

Duur: 70 minuten
Nagesprek: 20 minuten
Speeloppervlakte: klaslokaal
Opbouwtijd: 1 uur
Afbreektijd: 1 uur
Speelperiode: doorlopend
Speeldagen: hele week
Educatie: lesbrief & nagesprek met acteurs
Maximum aantal bezoekers
Schoolvoorstelling 60 personen

Regie: Abdel Daoudi
Tekst: Abdel Daoudi i.s.m. de acteurs
Spel: Adina Macpherson, Scott Beekhuizen en Kevin Klein
Muziek: Rosa Sanne en Scott Beekhuizen
Scenografie en Licht: Vasilis Apostolatos
Artistieke leiding en kostuums: Corien Feikens
Zakelijke leiding: San Jonker
Scenefoto’s en trailer: Erik Franssen
Campagnebeeld: Gerben Rink
Met dank aan: Fajr Abdelkader, Abdel Adi, Hervormd Weeshuis, Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle

Doelgroep:
VO (Bovenbouw), MBO, HBO

Wilt u meer informatie over de voorstelling of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of mail naar info@tenproducties.nl