ARCHIEF Teun

Thirza en Stijn hebben hun eerste date, na maanden online contact te hebben gehad. De twee zijn aan elkaar gewaagd en alles duidt erop dat dit een begin is van een waanzinnige romance. Totdat Stijn Thirza confronteert met geheimen die 10 jaar lang verzwegen zijn en met de schade die ze daarmee heeft aangebracht bij een sexting-schandaal rondom zijn vriend Teun. Stijn zint op wraak om Thirza te laten voelen wat ze heeft aangericht.

Teun is een spannende thriller die het publiek een inkijk geeft in de naslag van daden uit het verleden. Een mysterieus toneelstuk wat zich langzaam ontvouwt en de vraag beantwoord: Wat als je denkt klaar te zijn met het verleden, maar het verleden nog niet klaar is met jou? Teun heeft een aantal plotwendingen die zelfs voor de meest oplettende kijker als een verrassing zullen zijn. Na afloop heeft het publiek genoeg om over na te denken.

TEUN ging op 27 augustus 2016 in premiere en speelde op 18 oktober 2019 zijn derniere. Ruim 20.000 jongeren zagen deze voorstelling.

Eindregie: Boris Saran
Spel en tekst: Corien Feikens en Boudewijn Koops
Lichtontwerp: Bob Kruiskamp
Geluidsontwerp: Justinus Benstein

CAST & CREATIVES

Boris Saran
Regie

Corien Feikens
Tekst en spel

Boudewijn Koops
Spel en tekst

Rik Witteveen
Spel


@