TEN Presentatiedag

Wil je extra informatie over de voorstellingen van TEN Producties of heb je een vraag? Neem dan contact op via 038 455 02 91 of mail naar info@tenproducties.nl

Hét moment om de voorstellingen van TEN Producties te leren kennen.

Op dinsdag 13 november 2018 organiseert TEN Producties de TEN Presentatiedag in Schouwburg Odeon in Zwolle. Tijdens deze dag kun je meerdere voorstellingen bekijken uit ons PO, VO en MBO aanbod en beleven wat kinderen en jongeren meemaken tijdens en na onze voorstellingen. Onze voorstellingen gaan over thema’s die spelen in de huidige jeugdcultuur, zoals sexting, homoseksualiteit en identiteit. Op deze pagina wordt het actuele programma getoond en kun je je aanmelden via een inschrijfformulier voor de TEN Presentatiedag 2018. Hopelijk zien we je dinsdag 13 november!

Voor wie?
Programmeurs, educatiemedewerkers, ICC’ers, impresariaten, cultuurcoaches, docenten en leerkrachten uit het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Beroepsonderwijs.

Wat gaat er gebeuren?
Tijdens de TEN Presentatiedag krijg je de kans om al onze voorstellingen te zien en in gesprek te gaan met de makers en spelers over de belangrijke thema’s die spelen in de wereld van jongeren en kinderen, denk bijvoorbeeld aan sexting, depressie, chronische ziekte en identiteit.

Waarom?
Met onze voorstellingen willen we bereiken dat bepaalde taboes bespreekbaar worden op school, in de klas en thuis. Wij zijn van mening dat theater een cruciale rol kan spelen in dit proces. Via onze voorstellingen zet je een stap ín die turbulente wereld van jongeren.

Daarnaast willen we dat kinderen en jongeren ervaringen op doen buiten school. Daarom spelen wij onze voorstellingen enkel in het theater. Tevens genereren wij daarmee een jong nieuw theaterpubliek. Ongeveer de helft van onze bezoekers doet zijn eerste theaterervaring bij ons op!

Wat gaat het kosten?
Helemaal niks! De presentatiedag is gratis.

Wat krijg je?
Naast onze artistiek hoogwaardige voorstellingen, is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de makers en acteurs van TEN, krijg je een preview van onze nieuwe voorstelling STIGMA en krijg je natuurlijk ook gewoon lekkere koffie en thee, een fijne lunch en een borrel aan het einde van de dag.

Planning:
10:30 Inloop
11:15 Teun (14+) + nagesprek met makers
12:45 Lunch + presentatie over STIGMA (14+)
13:30 Boys don’t cry (14+) + nagesprek met makers
15:15 Uit de Maat (6+)
16:15 Borrel

We zien je graag dinsdag 13 november in Schouwburg Odeon te Zwolle.

VOORSTELLINGEN

TEN Producties maakt voorstellingen voor het Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs met de turbulente wereld van jongeren als uitgangspunt, om bewustwording te creëren en het gesprek op gang brengen. Dit doen we door in te gaan op thema’s die in de wereld van jongeren voorkomen. We houden de toeschouwer een spiegel voor, over gedrag en thema’s die ons verbinden. Waar ligt jouw verantwoordelijkheid en wat doe je daarmee? 

Voor het Primair Onderwijs hebben we afgelopen jaar een muzikale voorstelling gemaakt: Uit De Maat, voor 6 jaar en ouder. Het doel van deze voorstelling is om kinderen op jonge leeftijd te laten beseffen dat anders zijn dan anderen iets heel positiefs is. En dat uit de maat lopen je heel krachtig maakt.

Uit De Maat
Tegel Boys dont cry
Tegel Teun