Al onze voorstellingen behandelen actuele maatschappelijke thema’s. Na de voorstelling vindt meestal een nagesprek plaats, zodat studenten/leerlingen in gesprek kunnen gaan met de acteurs over de onderwerpen die besproken zijn. Ze reflecteren daarbij op hun eigen handelen en denkwijze.

Op basis van de thema’s in de voorstelling hebben we lesmateriaal samengesteld. Hiermee kan de leerkracht/docent in de klas verder met het bespreekbaar maken van bepaalde onderwerpen. Dit lesmateriaal is toegespitst op het vak Burgerschap bij de voorstellingen Teun en Boys don’t Cry. Het lesmateriaal krijg je van ons automatisch toegestuurd als de voorstelling heeft plaatsgevonden.

Oplossing op maat
Soms is een nagesprek niet genoeg, of vermoed je dat het lesmateriaal niet op de juiste manier ingezet kan worden in de klas. Dan is het altijd mogelijk om samen met ons te kijken naar andere oplossingen. We spelen regelmatig een voorstelling waarbij er na het nagesprek nog een bespreking in kleinere groepen plaatsvindt onder leiding van een bevoegde docent, of meerdere docenten. Dit kan ook in plaats van een nagesprek.

EDUCATIE BIJ ONZE VOORSTELLINGEN

Offline button
Whatsappening button
Tegel_Teun
Uit_De_Maat