Doneer en bouw mee aan De Wilde Deerne

Misschien was het je al opgevallen: TEN Producties is dit jaar onderdeel van de cast van De Wilde Deerne. Het muziektheaterspektakel van De Zwolse Stadsproductie. Samen met onder andere Theater Gnaffel, De Jonge Honden, Theater de Makkers, Wim Coster en met muziek van Dries Bijlsma en Rob Peters. Regie: Ko van den Bosch. Pak de kans om de handen ineen te slaan, doneer en bouw mee aan deze bijzondere productie voor en door de stad Zwolle.

Net als De Zwolse Stadsproductie, streeft TEN Producties naar een wereld waarin het mogelijk is onafhankelijk te zijn, zonder de betrokkenheid bij de mensen om je heen te verliezen, open voor hen te staan, ook al ken je ze (nog) niet.

Meer dan alleen een voorstelling
De Wilde Deerne is een ervaring waarbij je mensen ontmoet, uitgedaagd wordt om na te denken over samen toen en samen nu en de mogelijkheid krijgt dit met elkaar te delen. Kijk om je heen, zegt de voorstelling, leer elkaar kennen, maak een praatje. Leef op de plek waar je bent. Neem de tijd om de gemeenschap te leren kennen en te ontwikkelen. Zodat je, door echt te zien, een standpunt in kan nemen over de wereld waarin je leeft. Zodat je, door er echt te zijn, een bijdrage kunt leven aan die wereld. Vanuit jouw kracht en vanuit datgene waar jij in gelooft.

Doneer & bouw mee
Deze voorstelling kan alleen gemaakt worden samen met de stad, haar inwoners, instellingen en bedrijven die er geworteld zijn. Samen maken we de stad. De Zwolse Stadsproductie heeft dus jouw hulp nodig om dit muziektheaterspektakel mogelijk te maken. Hulp van donateurs voor het ontwikkelen en bouwen van het décor en kostuums. En als je dat doet, zorgen wij ervoor dat dit zeker niet onopgemerkt blijft. Natuurlijk vinden wij het leuk als je andere familieleden, vrienden, kennissen en collega’s attent maakt op De Wilde Deerne.

Doneer hier en bouw mee aan de Zwolse Stadproductie!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *